home

Ne krijimin e Web, Mobile App, foto dhe profesionistët video>

 

Fokusi në klientit tonë dhe garancia e shërbimeve tona janë të misionit tonë!

 

Jonë është një kompani e re që përballet në tregun e komunikimit shqiptar;
gjithmonë të vëmendshëm për risitë në fushën e teknologjisë dixhitale dhe në zhvillim, kryesisht në sajë të partneritetit me kompaninë italiane J @ M Srl,

Ne përqendruar energjitë dhe burimet tona në marrjen app celular, faqet e internetit dhe web design për klientët e biznesit.
Projekti ynë fokusohet në APP, komunikimi në web në një klik, lidhur me krijimin e Web site me e-commerce, fotot profesionale dhe video,

për të siguruar një shërbim të integruar dhe gjithëpërfshirëse, ku përmbajtja është mesazhi që përçon strategjinë e kompanisë, për të marrë vëmendjen e përdoruesve.
SEO përmirëson pozicionimin e saj në SERP duke bërë përmbajtjen dhe indekset e tyre siç duhet.
Motorët e kërkimit në punë fakt vazhdimisht për të përmirësuar teknologjinë e saj duke analizuar web dhe duke ju dhënë rezultate më të rëndësishme të kërkimit.

Fokusi në klientit tonë dhe garancia e shërbimeve tona janë të misionit tonë!

PSE 'NE

PASSION

Inovative, gjithmonë duke lëvizur, kurioz, i zgjuar, sociale dhe dinamik si J @ M dhe projektin e saj të ri, app, ose komunikim më të mirë në internet në majë të gishtave tuaj me një klik. App ynë, por aplikacioni i klientëve tanë! Gjithmonë i vëmendshëm ndaj lajmit, në fakt, ne nuk mund të na bëjnë të humbasë mundësinë për të krijuar një aplikim mobil për të matur; Teknologjia digjitale e web, ndryshon vazhdimisht, nënkupton zhvillimin e vazhdueshëm të marketingut web dhe mjetet web design nga e cila për të marrë më të mirën dhe që lejojnë për të bashkëvepruar me klientët e tyre në një gjithnjë e më të fuqishme.

në zhvillimin e

 

Për të siguruar një të integruar, funksional dhe i plotë, ne kemi lidhur App gjithashtu realizimin e Web site, vitrinë thelbësore për të siguruar se përmbajtja është çelësi për të marrë vëmendjen e përdoruesve, e kombinuar me aktivitetet e SEO, Sem dhe Dem, synojnë të optimizojnë të një faqe interneti duke zhvilluar vlerat përgatitore me rritjen organike search engine trafikut në faqen e internetit.

RRITJA & PËRMIRËSIMI

Optimizing një faqe interneti për motorët e kërkimit kërkon një veprim të multi-drejtuar, në mënyrë që përmbajtja mund të indeksuar siç duhet; fjalët shtypen nga përdoruesit, termat e kërkimit tuaj, referime dhe më të rëndësishme për një fjali e internetit janë në gjendje për të në fakt të vepruar në mënyrë të vazhdueshme të gjeneruar motorët e kërkimit pafundme valore.I, për të përmirësuar teknologjinë e saj duke eksploruar dhe analizuar në një më të plotë web, duke i lejuar ata që të kthehen në përdoruesit gjithnjë e më shumë të rëndësishme rezultatet e kërkimit; duke e bërë përmbajtjen në dispozicion, SEO mund të ndihmojë për të përmirësuar pozicionimin e tyre në SERP. Pasi të keni gjetur një objektiv, ne zhvillojmë strategji më të mirë për të pushtuar atë!

SCARICA L'APP

 

Android

iOS

 LIVE CHAT